Wat te doen

Wat te doen in Giethoorn en omgeving?

Er is genoeg te doen, te ontdekken, te proeven en te beleven in de omgeving van Vakantiepark & Camping de Sloothaak. Geniet van alle evenementen, activiteiten en heerlijke restaurants in de omgeving van Giethoorn.

Evenementen in 2023

Geniet van de vele evenementen die elk jaar worden georganiseerd in de regio. Van de Drijf-In Blues tot aan de Bloemencorso in Vollenhove. Voor alle evenementen in de omgeving, klik hier.

Activiteiten in de omgeving

Er zijn ook ontzettend veel leuke activiteiten in de omgeving! Daarnaast zijn wij aangesloten bij Arthur fiets- & wandelroutes. Voor alle vaste activiteiten in de omgeving en deze prachtige wandel-, fiets- en vaarroutes, klik hier!

Eten & drinken

En wat dacht u van al het lekkers in de omgeving? Met het eerste restaurant binnen 50 meter, zitten de echte fijnproevers op Vakantiepark de Sloothaak goed. Voor een verzameling van onze favoriete restaurants, klik dan hier

Bent u benieuwd wat er voor de rest allemaal te beleven valt in Giethoorn en omgeving? Wilt u graag dat wij mee denken met uw verblijf en alles wat daarbij komt kijken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

De Sloothaak Fam RK Schoelink Binnenpad 141a 8355 BW Giethoorn 0521-361325 of 06-50238275 Stuur een whatsapp KvK: 05026934 BtwID: NL804364424B01

Nieuws