Middensloot gebaggerd

Het was hoog tijd.. de middensloot van de camping lag flink vol. De laatste keer dat de sloot was uitgebaggerd, was alweer 5 jaar geleden. Helaas is er niet genoeg lang om de bagger op te "spuiten", dus zuigen was in dit geval geen optie. De mannen van Bijl Dienstverlening kwamen met een kraan op een ponton en hebben beetje bij beetje de middensloot uitgebaggerd. De bootjes van de campinggasten kunnen er komend seizoen weer liggen.

Vanaf het ponton wordt de bagger op de kant gegooid, vanaf daar is het een kwestie van de bagger verplaatsen met een schep en een kruije. Met de hand wordt de bagger verplaatst over de camping, daar waar het land te laag ligt. Een tijdrovende klus kan ik u vertellen. We hebben wel een beetje geluk, er zijn namelijk 2 caravanplekken vrij gekomen. Daar konden we al mooi veel bagger op kwijt. Benieuwd wat voor caravans & chalets terug komen op deze plek? Klik hier

Op 4 en 11 maart krijgen wij gelukkig hulp van familie, vrienden en campinggasten. Er komt een team aan versterking met scheppen, kruiwagens en harken om ons te helpen met de bagger te verslichten. Gerda zal de soep en de broodjes klaar hebben staan. Leest u dit en heeft u toevallig heel veel zin om te helpen? Schroom niet en kom gezellig 04 en/of 11 maart langs. Alleen een bakje soep halen mag ook.