Camping in Giethoorn

Camping De Sloothaak in Giethoorn centrum is een rustige, ruim opgezette en gezellige familiecamping. Een camping met veel natuur, groen en water. Door onze unieke ligging in het oude centrum van Giethoorn vaart u direct de dorpsgracht in of het meer op. U kunt bij ons jaarplaatsen huren voor uw stacaravan of een aantal nachten komen kamperen met uw tent. Onze camping is hond vriendelijk, u kunt dus bij ons kamperen met de hond. De camping is niet te bereiken met de camper, maar wel met de boot, fiets of kano. De camping beschikt over een speeltuin, modern toiletgebouw en ligplekken voor de boot.

Kamperen in Giethoorn

Op ons trekkersveld bieden wij plekken aan voor u en uw tent. U bent bij ons van harte welkom en kunt ook uw fiets, boot of kano (in overleg) bij ons stallen tijdens uw verblijf. Kamperen met uw hond is geen probleem. Onze gasten genieten van een schoon en modern toiletgebouw binnen 20 meter van uw tent. Elektriciteit en water is inbegrepen. Komt u bij ons kamperen direct aan het water in het centrum van Giethoorn?

Prijs per persoon per nacht

  • volwassenen € 12,- per nacht inclusief toeristenbelasting.
  • kinderen € 8,- per nacht inclusief toeristenbelasting.

Wilt u graag reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op via Whatsapp, mail of telefoon.

Jaarplaatsen stacaravan, inclusief ligplek voor boot

Op Camping De Sloothaak kunt u jaarplaatsen huren voor uw stacaravan, een ligplek voor een boot is inbegrepen. De camping biedt plek voor 36 stacaravans en is daarmee een gezellige familiecamping. De caravans staan opgesteld aan grote grasvelden, waar de kinderen (en volwassenen) hun energie kwijt kunnen. Met een ligplek binnen 50 meter, stapt u zo de boot in om even te gaan zwemmen op het meer! Daarnaast organiseert Camping De Sloothaak meerdere activiteiten per jaar voor zowel de kids als ouderen. De Sloothaak is een plek van samenkomen, maar u kunt zich altijd terug trekken op uw plek van ruim 90 - 100 m2. De kavels bieden plek voor stacaravans van maximaal 10.50 meter lang x 3.50 meter breed (de maximale lengte van de caravan varieert per kavel).

Voor het seizoen 2024 is er geen staanplaats meer beschikbaar.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen, kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp, telefoon of mail.

Caravans & chalets te koop

Zo af en toe komt er een plekje vrij op Camping de Sloothaak. We proberen dan zelf een geschikte caravan of chalet te kopen, over te varen en te installeren. Deze caravans en / of chalets worden dan te koop aangeboden via deze website. De caravans en chalets welke wij aankopen, komen via een vaste, gerenommeerde leverancier zodat wij zeker weten dat wij kwaliteit op de camping hebben staan. 

Het zijn altijd jong gebruikte stacaravans en chalets of nieuwe, welke een mooi aanzicht hebben en dus volledig zijn gecontroleerd en up-to-date zijn gebracht door de vaste leverancier. Voor ons actueel verkoop aanbod van stacaravans en chalets, klik hier.