Strandpaviljoen aan 't wiede - < 5.0km

Dit is wel een pareltje hoor.. Het strandpaviljoen aan 't wiede in Wanneperveen! Als wij een dagje vrij hebben én het is lekker weer, dan kan ik u garanderen dat wij hier zelf ook zitten. Het strandpaviljoen ligt aan de Belterwijde en heeft daardoor een prachtig uitzicht, helemaal als de zon langzaam onder gaat. 

Wanneer u het strandpaviljoen bezoekt zult u merken dat er een relaxte sfeer hangt die bij een paviljoen hoort. Een ruim en gezellig terras, met heerlijke plekjes in de zon of in de schaduw onder bijvoorbeeld de stretchtent. Het eten is altijd goed en de service is fantastisch. Het Strandpaviljoen aan 't Wiede is een echte aanrader om ook met kids te bezoeken. Er zijn speel attributen aanwezig én er is een klein strandje aanwezig waar de kinderen zo het water in kunnen lopen. En ja, je kunt de kids mooi in de gaten houden vanaf uw tafeltje, ideaal!

Het paviljoen is met de auto, fiets maar ook met de boot te bereiken. Vanaf de Sloothaak is het een klein half uurtje varen naar dit fantastische plekje. Daarnaast is de route met de boot ook erg mooi, door het natuurgebied en weg uit de drukte! U kunt er voor kiezen om via het kanaal en de dorpsgracht weer terug te varen, maar u kunt ook weer retour via het natuurgebied wat tussen Giethoorn en Wanneperveen ligt. Wilt u liever op de fiets heen? Geen probleem, u fietst zo door de weilanden naar Wanneperveen toe, ook een erg mooie route.