Gondelvaart Dwarsgracht

29 juli 

Voor de 76ste keer alweer wordt de Gondelvaart van Dwarsgracht georganiseerd op 29 juli 2023! De Gondelvaart in Dwarsgracht is minder beperkt door de hoogte van de bruggen zoals in Giethoorn en daarmee zijn de gondels ook wat spectaculairder. Als u in de omgeving bent rond 29 juli, is dit het bezoeken meer dan waard. 

Dwarsgracht is een klein dorpje wat zich op 4 kilometer afstand bevindt van Giethoorn. Dwarsgracht is op dezelfde wijze ontstaan als Giethoorn en lijkt daarmee ontzettend op ons prachtige waterdorp. Vanaf het pad langs de gracht kunt u de Gondels voorbij zien varen. Onze tip; reserveer een plekje op het terras van Café-Restaurant de Otterskooi! De familie Vos is een super gastvrije familie en zij zullen uw avond onvergetelijk maken, heerlijke hapjes en een overvloed aan drankjes zullen hier aan bij dragen. Daarnaast hebben zij altijd live-muziek op het terras na de gondelvaart en dit gaat vaak tot in de late uurtjes door... 

Wij zijn groot fan van de Otterskooi en sturen onze gasten graag naar het mooie Dwarsgracht. Hier hebben wij ook een apart artikel over geschreven, voor meer informatie over de Otterskooi, klik hier. Voor meer informatie en tickets van de Gondelvaart, klik hier.