De Vakantiewoningen

Overnachten in het Oude Centrum van Giethoorn bij De Sloothaak

Stel je voor: je opent 's ochtends de dubbele deur naar uw privé terras en wordt begroet door de natuur, rust en het water van Giethoorn. Dit is precies wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor een verblijf in één van de vakantiewoningen van de Sloothaak. Gelegen in het hart van het oude centrum van Giethoorn, bieden deze accommodaties een unieke ervaring waarbij u de charme van ons prachtige dorp van dichtbij kan beleven.

Over De Sloothaak: Een plek van ruimte en rust, midden in het oude centrum

De Sloothaak is meer dan alleen een accommodatie; het is een oase van rust midden in het oude centrum van Giethoorn. Met ruime vakantiewoningen voor maximaal 6 personen biedt De Sloothaak een comfortabel toevluchtsoord voor gasten die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De omgeving straalt een serene sfeer uit, waardoor bezoekers zich direct thuis voelen te midden van de prachtige natuur en de historische grachten. De Sloothaak is niet met de auto bereikbaar en bevindt zich 100 meter van de dorpsgracht af, waardoor het lekker rustig is. 

Een vakantiehuis huren met een luxe elektrische sloep

Een van de hoogtepunten van een verblijf bij De Sloothaak is de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren in combinatie met een luxe elektrische sloep voor maximaal 6 personen. Deze combinatie biedt gasten de gelegenheid om niet alleen comfortabel te overnachten in een sfeervolle woning, maar ook om de waterwegen van Giethoorn te verkennen met stijl en gemak. Het is de perfecte manier om de charme van Giethoorn vanaf het water te ervaren. Wilt u meer informatie over onze elektrische sloepen? Klik dan hier

De faciliteiten van de vakantiewoningen

De vakantiewoningen van De Sloothaak zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Beide vakantiewoningen zijn in 2023 compleet gerenoveerd en genieten van nieuwe badkamers, keukens en meubilair. Naast het privé terras aan het water, zijn de huizen compleet ingericht met meerdere faciliteiten. Geniet van een eigen terras aan het water, volledig uitgeruste keukens en smaakvolle inrichting die de traditionele sfeer van Giethoorn weerspiegelt. Benieuwd naar onze faciliteiten? Klik dan hier.

Groepsaccommodatie huren in Giethoorn van 10 tot 12 personen

Onze vakantiewoningen kunnen ook gezamenlijk gehuurd worden. Tussen de vakantiewoningen ligt een groot grasveld waar u kunt genieten van spelletjes voor jong en oud. Deze ruime huizen zijn perfect voor het delen van kostbare momenten samen terwijl je geniet van alles wat Giethoorn te bieden heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Reserveer via deze link of neem gerust contact op voor meer vragen.

Conclusie

De vakantiewoningen van De Sloothaak in Giethoorn bieden niet alleen een plek om te overnachten, maar een complete ervaring. Van de pittoreske omgeving en luxe elektrische sloepen tot de moderne faciliteiten en groepsaccommodaties, een verblijf bij De Sloothaak staat garant voor een onvergetelijk avontuur in het betoverende Giethoorn. Ontdek de magie van dit historische waterdorp vanuit het comfort van jouw eigen stukje paradijs bij De Sloothaak.