Boot & Fietsverhuur

Giethoorn ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste laagveen-moeras gebied van Europa. Dit betekent dat Giethoorn en haar omgeving bestaat uit vele meren, plassen, grachten, rietlanden en moerasbossen. De perfecte omgeving om lopend te ontdekken, met de fiets of met de boot.

Om onze gasten maximaal te kunnen laten genieten van deze indrukwekkende natuur, zijn wij aangesloten bij verschillende wandel-, fiets- en vaarroutes. Wij bieden elektrische fietsen en elektrische fluisterboten voor de verhuur aan. Wij kunnen samen met u een passende route uitstippelen. Onze elektrische fietsen zijn per dag te huur, per weekend, midweek of voor de hele week. Onze elektrische fluisterboot kunt u al per uur huren. Huurt u de fietsen of boten in combinatie met onze vakantiewoningen? Dan geniet u van een extra staffelkorting.

Elektrische fluisterboot (maximaal 6 personen)

Onze elektrische fluisterboot kunt u per uur en / of per dag huren. De fluisterboten zijn elektrisch aangedreven en gemaakt voor het natuurgebied waarin Giethoorn zich bevindt. Op deze manier kunt u niet alleen in het oude centrum varen, maar ook over de meren en de smalle slootjes van de natuurroutes. Onze fluisterboten zijn te huur vanaf € 20,- per uur. Voor een dagje varen in Giethoorn, rekenen wij € 100,-. Voor meer informatie en prijzen, kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp, mail of telefoon.

Elektrische fietsen

Met onze elektrische fietsen kunt u Giethoorn en haar beeldschone omgeving perfect ontdekken. U krijgt bij aankomst uitleg, een route kaart en wat tips mee voor de mooiste plekjes en de lekkerste eetgelegenheden in de omgeving. De elektrische fietsen kunt u minimaal voor een dag huren en kosten € 35,- per dag. Voor meer informatie en prijzen, kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp, mail of telefoon.